Over ons

Wat kunnen wij voor u doen?


Employer branding & HR-Communication

Een onderneming zonder gezicht is geen zicht. Zeker niet op de arbeidsmarkt waar de strijd om de juiste m/v in alle hevigheid woedt. Win deze war for talent door uw arbeidsorganisatie doeltreffend te organiseren en met de juiste beeldvorming naar buiten te treden. C2 – The Communication Square is bijna 30 jaar gespecialiseerd in HR-communicatie en weet als geen ander hoe met de arbeidsmarkt te communiceren.

Identiteit & perceptie

Alles draait om imago en reputatie. Over het beeld dat u oproept met uw (werkgevers)merkuitstraling. Over homogeniteit en authenticiteit maar evenzeer over geloofwaardigheid en transparantie, begrippen die vandaag de dag onverbiddelijk worden afgestraft als u ertegen zondigt. Het imago dat u heeft opgebouwd is bovendien niet altijd hetzelfde als het gewenste of het reële. Meer over weten? Contacteer alain@C2.be

Media buying

Eender of het nu gaat om print, audiovisueel of online : media rules in onze wereld van vandaag. Het perfecte kanaal vinden voor uw boodschap is dan ook meer dan ooit cruciaal. Haal een expert van C2 – The Communication Square in huis voor media-advies, -mix, -handling én -aankoop, het helpt u een stuk efficiënter en goedkoper vooruit!

Corporate branding

Ieder verhaal begint met een sterke visuele huisstijl. Een professionele corporate brand of significant bedrijfsimago verhoogt uw overtuigingskracht en impact vanaf dag één.
C2 – The Communication Square is o.a. gespecialiseerd in het ontwikkelen van uw visuele uitstraling en het transformeren van een idee tot een succesverhaal.

Product branding

Al gehoord van de wereldmerkenranking? Een indrukwekkende ranking van merken die vechten om aandacht, uw aandacht! Een merk creëren is een specialisme op zich, contacteer
C2 – The Communication Square voor de juiste aanpak met oog op succes.

Engagement

U verwacht het van uw klanten, van uw medewerkers, kortom van iedereen die tot uw relevante doelgroep behoort. Maar hoe bouwt u het op, hoe verkrijgt u betrokkenheid en – niet onbelangrijk – hoe kan u het op lange termijn behouden? Engageer alvast C2 – The Communication Square voor een doeltreffende aanpak.

Neem uw positie in

De juiste medewerkers aantrekken is een kwestie van positioneren. Het begint bij de ontwikkeling van een gefundeerd werkgeversimago – bij voorkeur gebaseerd op een heuse employer value proposition – met vervolgens het uitwerken van een origineel en onderscheidend creatief concept, en het uitdragen ervan via de juiste communicatiekanalen. C2-The Communication Square is op dat vlak sinds jaar en dag de aangewezen partner voor ondernemingen en organisaties. Méér zelfs, wij zijn uitgegroeid tot de belangrijkste speler in België.

Innovatief

Het innovatieve karakter van uw business vormt vaak het hart van uw business. Maar is iedereen er zich van bewust? En hanteert u het innovatieve element bovendien op àlle vlakken? Tijd voor reflectie én een innovatieve bijsturing dringt zich misschien wel op. C2 – The Communication Square is het bureau dat als creatieve partner graag innovatief met u meedenkt.

Retention

Minstens even belangrijk als het aantrekken van nieuwe medewerkers is het behouden en motiveren van bestaande. Een engagementstrategie uitschrijven kan hierbij wonderen doen en is allesbehalve een overbodige luxe gelet op de krapte op de huidige arbeidsmarkt, een schaarste die ten andere de komende jaren alleen nog maar zal toenemen. Wees dus gewapend en stippel een adequaat en authentiek bindingsbeleid uit met C2-The Communication Square als ervaren partner.

Goed voor druk

Wij staan in voor uw huisstijlrealisatie, complete drukwerkbegeleiding, rebrandingscampagne, opmaak en realisatie van brochure en jaarverslag, personeelsblad, bedrijfsmagazine, ontwikkeling van uw leaflet, (huis-aan-huis) flyer, catalogus of boek, enz. Geef de realisatie in handen van de professionele copywriters, grafisch ontwerpers en drukwerkbegeleiders van
C2-The Communication Square.

Omni-channel: Video & Audiovisueel

YouTube is de op één na grootste zoekmachine dus onderschat de kracht van video in geen geval voor uw communicatiemix. Een sprankelende of innemende videoboodschap spreekt vaak boekdelen en mag in geen enkele multimediale (imago-, merk- of HR-) campagne ontbreken.

Go Digital & Social Media

Think online, act online, move online. Websites en webshops, search engine optimalisation & advertising, social media advertising, real time bidding, e-mailings, gebruiksvriendelijke en responsive minisites of landing pages, … C2-The Communication Square bepaalt content (storytelling is in), modifieert inhoud, ontwerpt, ontwikkelt en volgt op. Want meten is weten dus houden we de vinger aan de pols met het oog op conversie en optimalisatie enerzijds en maximaal investeringsrendement anderzijds.


Alain Callebaut
Managing Director
Guy Van Der Sypt
Office & Account Manager
Sofie Dhaens
Art Director
May Yokin
Interactive Designer
Adriaan Leunen
Digital marketeer/Social media expert
Michel Acke
Account Manager
Jan Jacobs
Copywriter
Ann Florizoone
Content Marketeer
Duke
Security

Let's meet!

Contacteer ons via alain@c2.be of bel ons 09 220 58 56