Graphic Design

 

Huisstijl & logo 

Uw wilt uw bedrijf op de kaart zetten? Dan zijn een herkenbaar logo en bijhorende huisstijl onontbeerlijk. 
Een sterk logo geeft identiteit en visibiliteit aan uw zaak. C2 vertaalt uw verhaal naar een sprekend beeldmerk, de juiste stijl, kleuren en lettertypes… Kortom, de visual branding die u op het lijf geschreven is! Of uw huisstijl dient geactualiseerd? Ook voor een update en rebranding is C2 uw aangewezen partner!

 

Drukwerk

Kwaliteitsdrukwerk geeft een persoonlijke en professionele touch aan uw boodschap. 
Van infomap, periodieke publicatie of interne communicatiecampagne, over flyer of folder, tot luxe-uitgave met hardcover. Wij realiseren uw ontwerp en begeleiden u steeds vanaf het concept tot het gedrukte eindresultaat.

Onze grafici laten graag hun creatieve geest los op uw project, om binnen uw herkenbare stijl en visie een origineel ontwerp af te leveren waarmee u scoort.

 

 

 

Door onze jarenlange expertise in branding, zijn wij ook de geknipte partner om u te begeleiden bij uw deelname aan beurzen en events. 
Naast uw gebruikelijke infobrochures en huisstijltools verzorgen wij ook pop-up beurswanden, rollups, beach flags en allerhande promomateriaal zoals bedrukt textiel en gadgets. 

 

Print Media

Kranten en magazines zijn de uitgelezen media om uw boodschap of vacature te verspreiden bij een breder publiek, in uw regio of over het hele land. 
Met onze jarenlange ervaring in rekruteringscommunicatie, weten we hoe we uw boodschap optimaal in de verf moeten zetten om de aandacht te trekken van potentiële kandidaten.

 

Digitaal 

Online kanalen en sociale media zijn vandaag onontbeerlijk in uw communicatiestrategie. Wij helpen u graag sprekende visuals te creëren voor uw post of campagne én begeleiden u graag bij het volledige onlinetraject.

Ook via online bannering en LDA (Local Display Advertising) geven wij u extra visibiliteit op relevante (nieuws)sites zoals HLN, De Standaard, de Zondag of kanalen als Indeed, Facebook, LinkedIn, enz.

 

 

Fotografie

We weten het allemaal: een beeld zegt soms meer dan duizend woorden. Daarom is professionele fotografie onontbeerlijk voor elke sterke campagne.
Wij helpen jou beelden te creëren om jouw boodschap in één oogopslag vast te leggen.

 

Live streaming & videoproducties

Naast 'statische' campagnebeelden kan het een grote meerwaarde zijn om video als medium te gebruiken. Zo kan je een breder verhaal vertellen om de aandacht van de kijker vast te houden. Bewegende beelden zijn de krachtigste vorm van storytelling. C2 helpt je bij het vinden van de juiste content, mood en setting voor het realiseren van jouw video.

 

Webdesign

Uw website is het belangrijkste visitekaartje voor uw business. Wij helpen u graag een professionele website te realiseren die enerzijds gebruiksvriendelijk is opgebouwd en anderzijds volledig aansluit bij de look & feel die u wil uitstralen naar de gebruiker. En we ondersteunen u uiteraard bij de (her)lancering ervan.